/, Muiderberg/Belangrijk bericht voor de dansers van Muiderberg!

Belangrijk bericht voor de dansers van Muiderberg!

2020-05-18T08:03:35+00:00Belangrijk, Muiderberg|

LET OP DIT BERICHT GAAT OVER DE LESSEN VAN DANSEMIEK MUIDERBERG

Goed nieuws! Alle dansers van Dansemiek Muiderberg mogen weer komen dansen.

We mogen, na overleg met de gemeente, op het grasveld naast de Rijver dansen. Omdat we de geluidsoverlast (lees gezellige muziek) voor omwonende zoveel mogelijk moeten beperken, zijn de lestijden wat aangepast. Ook zijn de lessen wat korter dan je gewend bent. Maar we gaan ervoor zorgen dat de dansers alsnog moe en voldaan naar huis zullen gaan 😉

De onderstaande lessen zijn voor alle dansers die lid zijn van Dansemiek. Dus ook de musicallers, hip-hoppers, en de Dansemiek 1, 2 groepen.

Donderdag:

16:00-16:45 t/m 6 jaar Elsemiek

16:45-17:30 7 t/m 8 jaar Hedwig & Elsemiek

17:30-18:15 9 t/m 12 jaar Hedwig & Elsemiek

18:15-19:00 12 jaar en ouder Hedwig (voor deze les geldt 1,5 meter afstand tussen de dansers)

We starten op donderdag 14 mei. (donderdag 21 mei is het hemelvaartsdag en is er GEEN dansles) Het is de bedoeling dat iedere danser 1 les per week volgt (dus niet meerdere lessen achter elkaar). Zo is er voldoende ruimte voor iedereen.

Belangrijk:

De hip-hop mini groep van Hedwig mag meedoen met de 2e groep die om 16:45 start. Deze groep hoeft zich dus niet aan de juiste leeftijdscategorie te houden.

– Ben je ouder dan 12 jaar? Dan MOET je meedoen met de les van Hedwig van 18:15u. Dit geldt dus ook voor de musicallers die normaal van juf Elsemiek les hebben. Zo houden we ons aan de regels van het RIVM. Deze groep neemt namelijk wel 1,5 meter afstand van elkaar.

 

Oeps regen! Wat doen we als het regent?

Juf Dansemiek hangt vanaf nu elke donderdagochtend aan de lijn met het KNMI. Als er regen voorspeld wordt dan gaat de les niet door.

Iedere donderdagochtend om 08.00u wordt op de Dansemiek website geplaatst of de lessen van die dag doorgaan. Daarnaast maak ik een groepsapp aan met de naam: “Buitenlessen Dansemiek Muiderberg”. Elke donderdagochtend om 8:00u meld ik hier of de lessen doorgaan. Er kan niet gereageerd worden in deze app, alleen de beheerder (Elsemiek) kan berichten plaatsen. Als je via deze appgroep berichten wil ontvangen, stuur dan svp even een berichtje (of appje) met naam leerling en naam ouder naar: 0628643739. (Voor niet dringende vragen graag het bovenstaande mailadres blijven gebruiken)

Het is voor mij helaas niet haalbaar om die ochtend naast de website en groepsapp ook aparte mailtjes naar ouders te versturen.

 

Natuurlijk zijn er ook regels waar we ons aan moeten houden:

 

  • Kinderen (proberen) 1,5 m afstand te houden van de docent(en)
  • Houd er rekening mee dat er GEEN wc’s aanwezig zijn. Dus ga vlak voor de les thuis even lekker op de wc zitten 😉
  • Ouders zetten de kinderen af en gaan gelijk weer weg.
  • Kinderen blijven thuis indien ze (ook milde!) symptomen hebben. Neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Kinderen blijven thuis indien iemand van hun huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mogen de kinderen weer komen.
  • Desinfectie handgel is aanwezig bij de docenten.
  • Op de danslocatie worden alle richtlijnen gevolgd van het RIVM en nauwlettend in de gaten gehouden.

We zien jullie hopelijk allemaal op donderdag 14 mei! Tot die tijd kan je de online lesjes van het youtube kanaal: Elsemiek Dansemiek nog even oefenen 😉

Liefs Hedwig & Elsemiek