/, Rhenen/Belangrijk bericht voor de dansers van Rhenen!

Belangrijk bericht voor de dansers van Rhenen!

2020-05-26T11:54:52+00:00Belangrijk, Rhenen|

LET OP DIT BERICHT IS VOOR DE DANSERS IN RHENEN!

We hebben goed en slecht nieuws. Helaas kan de voorstelling die gepland stond op zondag 5 juli door de recente omstandigheden niet doorgaan. Dat is enorm balen, maar volgend jaar zorgen we weer voor een mooie show in theater de Lampegiet.

Nu het leuke nieuws! Alle dansers van Dansemiek Rhenen mogen weer komen dansen.

Alle info over de lessen voor alle dansers t/m 12 jaar vind je hieronder. Heb je les van Emma? Scroll dan even naar beneden jullie starten 8 juni bij Candia. Zit je in de damesgroep of de Danseniors (15 plus) van Diana? Dan heb je alle info in de groepsapp gekregen.Ā De Dansemini’s en juniors van Diana kunnen voorlopig nog meedoen met de woensdagmiddag lessen van Elsemiek. Zit je in de dansejunior groep en ben je ouder dan 12? Mail mij dan even dan regelen we een plekje bij de Danseseniors van Emma of Diana.

We gaan swingen in de voetbalkooi naast de gymzaal aan de Lijsterberg 113. Omdat we deze locatie met een aantal andere sportverenigingen moeten delen, en we de geluidsoverlast (lees gezellige muziek) voor omwonende zoveel mogelijk willen beperken, zijn de lestijden wat aangepast. Sommige lessen zijn wat korter dan je gewend bent. Maar we gaan ervoor zorgen dat de dansers alsnog moe en voldaan naar huis zullen gaan šŸ˜‰

De onderstaande lessen worden gegeven door Elsemiek en zijn voor alle dansers (t/m 12 jaar) die lid zijn van Dansemiek. Dus ook de musicallers, hip-hoppers, selectieklassen en de Dansemiek 1,2 en 3 groepen.

 

14:15-15:00 t/m 6 jaar

15:00-15:45 7 t/m 8 jaar

15:45-16:30Ā  8 t/m 12 jaar

 

We starten op woensdag 13 mei. Het is de bedoeling dat iedere danser 1 les volgt per week (dus niet meerdere lessen achter elkaar). Zo is er voldoende ruimte voor iedereen. Je hoeft je niet precies aan de leeftijdscategorieƫn te houden, maar mag ook bij een andere leeftijdscategorie meedansen als je dan samen met je vriendjes kan dansen waar je normaal ook mee in de les staat.

Ā 

Ā 

Oeps regen! Wat doen we als het regent?

Juf Dansemiek hangt vanaf nu elke woensdagochtend aan de lijn met het KNMI. Als er regen voorspeld wordt dan gaat de les niet door.

Iedere woensdag ochtend om 08.00u wordt op de Dansemiek website geplaatst of de lessen van die dag doorgaan. Daarnaast maak ik een groepsapp aan met de naam: ā€œBuitenlessen Dansemiek Rhenenā€. Elke woensdagochtend om 8:00u meld ik hier of de lessen doorgaan. Er kan niet gereageerd worden in deze app, alleen de beheerder (Elsemiek) kan berichten plaatsen. Als je via deze appgroep berichten wil ontvangen, stuur dan svp even een berichtje (of appje) met naam leerling en naam ouder naar: 0628643739. (Voor niet dringende vragen graag het bovenstaande mailadres blijven gebruiken)

Het is voor mij helaas niet haalbaar om die ochtend naast de website en groepsapp ook aparte mailtjes naar ouders te versturen.

 

Natuurlijk zijn er ook regels waar we ons aan moeten houden:

  • Kinderen (proberen) 1,5 m afstand te houden van de docent(en)
  • Alleen kinderen t/m 12 jaar zijn toegestaan
  • Houd er rekening mee dat er GEEN wcā€™s aanwezig zijn. Dus ga vlak voor de les thuis even lekker op de wc zitten šŸ˜‰
  • Ouders zetten de kinderen af en gaan gelijk weer weg.
  • Kinderen blijven thuis indien ze (ook milde!) symptomen hebben. Neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Kinderen blijven thuis indien iemand van hun huishouden koorts (vanaf de 38 CĀ°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mogen de kinderen weer komen.
  • Desinfectie handgel is aanwezig bij de docenten.
  • Op de danslocatie worden alle richtlijnen gevolgd van het RIVM en nauwlettend in de gaten gehouden.

Lessen van Emma ( dansebenjamins, Fusion, danseseniors)

De lessen van Emma gaan ook weer starten!Ā Emma gaat lesgeven op het korfbalveld van Candia. Omdat we deze locatie met een aantal andere sportverenigingen moeten delen, zijn de lestijden wat aangepast.

Maandag:

16:00-16:45 Fusion & Dansebenjamins (dansers wachten bij het hek en Emma haalt ze 10 min van tevoren op)

16:45- 17:30 Danseseniors Emma

We starten op maandag 8 juni.

Oeps regen! Wat doen we als het regent?

Emma houdt het weerbericht goed in de gaten. Als er regen voorspeld wordt dan gaat de les niet door.

Emma maakt een groepsapp aan met de naam: ā€œBuitenlessen Emmaā€. Elke maandagochtend rond 9:00u meldt Emma hier of de lessen doorgaan. Er kan niet gereageerd worden in deze app, alleen de beheerder (Emma) kan berichten plaatsen. Als je via deze appgroep berichten wil ontvangen, stuur dan svp even een berichtje (of appje) met naam leerling en naam ouder naar: 0640939458. (Voor niet dringende vragen graag het bovenstaande mailadres blijven gebruiken)

Het is voor Emma helaas niet haalbaar om die ochtend naast de groepsapp ook aparte mailtjes naar ouders te versturen dus als je op de hoogte gehouden wil worden zorg dat dat je in deĀ groepsapp komt!

Natuurlijk zijn er ook regels waar we ons aan moeten houden. We mogen gebruik maken van de sportvelden van Candia. Deze vereniging heeft een duidelijkĀ protocolĀ opgesteld. Lees deze goed door. Ā Hier de link:Ā regels Corona Candia

Ik heb de belangrijkste regels op een rijtje gezet:

– Ā De leerlingen van de eerste groep (dansebenjamins en fusion) wachten bij het hek. 10 min voor aanvangĀ komt Emma jullie daar ophalen.Ā Voor ouders is het helaas niet toegestaan het sportpark te betreden (of zich langs de lijn bevinden). U kunt uw kindĀ bij ā€œKiss en Rideā€(hek) Ā afzetten en na de les weer ophalen. Bij het eventueel wachten op uw kind (als u wat eerder Ā bent). Blijf dan in uw auto zitten of zorg dat u altijd 1,5 meter afstand in acht neemt metĀ andere ouders. Betreedt inĀ geen geval het sportpark, maar wacht buiten het sportpark op uw kind. Maak daarover met uw kind afspraken.

Ā –Ā  Houd er rekening mee dat er GEEN wcā€™s aanwezig zijn. Dus ga vlak voor de les thuis even lekker op de wc zitten šŸ˜‰

–Ā  Kinderen blijven thuis indien ze (ook milde!) symptomen hebben. Neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

– Kinderen blijven thuis indien iemand van hun huishouden koorts (vanaf de 38 CĀ°) en/of benauwdheidsklachten heeft.Ā  Ā Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mogen de kinderen weer komen.

Met vriendelijke groet,

Emma en Elsemiek