/, Muiderberg, Rhenen, Uncategorized/Coronacrisis: Wat gebeurt er met de contributie?

Coronacrisis: Wat gebeurt er met de contributie?

2020-03-26T14:28:53+00:00Belangrijk, Muiderberg, Rhenen, Uncategorized|

Lieve dansers,

 

Ik vind het saai zonder dansles en ik denk velen van jullie ook. Dansemiek is tijdelijk gesloten, maar we hopen later in het aankomende kwartaal de danslessen weer te starten, wanneer de situatie dat toestaat.

 

Wat gebeurt er met de contributie?

Een groot deel van de kosten van de dansschool lopen wel door. We vragen jullie hulp daarbij door middel van een gereduceerde contributie voor het aankomende kwartaal (april,mei,juni) van 45 Euro i.p.v. 60 Euro. Alle leden die voor 2 uur per week 83 euro betaalden gaan ook naar het tarief van 45 euro.

 

Het voelt gek om contributie te innen zonder dat we staan te swingen in de zalen, maar ik hoop dat jullie mij en de andere docenten blijven ondersteunen zodat we na deze crisis kunnen blijven dansen. Ik wil echter graag ook rekening houden met ouders wiens inkomen getroffen wordt door de coronacrisis. Wil je of kan je om wat voor reden dan ook deze contributie niet betalen? Geef dit dan a.u.b. voor 5 april aan mij door. Er zal dan geen incasso plaatsvinden dit kwartaal.

 

Online danslessen

Er worden elke week online danslessen opgenomen. Deze zijn te volgen via het youtube kanaal: Elsemiek Dansemiek. De tweede dansles van Elsemiek staat vandaag online. Ook een aantal andere docenten van Dansemiek is druk bezig met het opnemen van een dansles die allemaal op hetzelfde youtube kanaal zullen worden geplaatst. We vinden het fijn op deze manier contact te houden met de dansers.

 

Voorstelling dit jaar?

Voor de dansers van Muiderberg moet ik met pijn in mijn hart zeggen dat de eindvoorstelling van dit jaar, die op zondag 21 juni gepland stond in het Spant, helaas niet door kan gaan.

Op de vraag of de voorstelling van Dansemiek Rhenen op zondag 5 juli doorgaat kan ik helaas nog geen antwoord geven. We zullen de ontwikkelingen van de komende tijd moeten afwachten.

 

Pas goed op elkaar en blijf (online) dansen!

 

Link naar de online lessen:

https://www.youtube.com/watch?v=DdRZl46DOM4&list=PL2AzpguUssGd2yb-SIus5oi0oe-jzUcp9

 

Groetjes Dansemiek