Docenten & Dansstijlen2019-01-11T13:19:34+00:00

Docenten en Dansstijlen

Elsemiek

Ik ben Elsemiek 33 jaar en woon in Amsterdam. Ik dans al vanaf mijn 4de. Ik ben in Amsterdam gaan studeren aan de dansacademie (hogeschool voor de kunsten) en heb daar in 2008 de opleiding docent dans afgerond. In mijn stagejaar heb ik me specifiek gericht op kinderdans. Hoe bewegen kinderen? Hoe krijg je ze aan het bewegen? Kinderimprovisatie en dansexpressie. En nu een eigen dansschool!! Het is een feest om dansjuf te zijn… Je zou maar elke dag achter een bureau zitten van 9u-5u :-)…….Ik vind het heel belangrijk dat alle dansers plezier hebben tijdens de les en dat ze vol energie de zaal uit swingen…En het fijne is dat iedereen kan dansen dus je kan niks verkeerd doen. Hopelijk tot snel in de dansles!

Hedwig

De Hip-hop lessen in Muiderberg worden gegeven door Hedwig Visser (30) ze is fotografe en geeft al 12 jaar danslessen. Houdt van playbacken en pannenkoeken!

Diana

Diana gaf al les toen ze 14 jaar was! Ze heeft in al die jaren veel bereikt in de Nederlandse dans wereld waaronder 2 keer Nederlands kampioen met haar selectiegroep. Diana kan niet zonder dans! Ze zorgt dat de damesgroepen op maandag avond lekker kunnen swingen en zweten. En ook de selecties en het jazz uur 10-12 jaar van de maandag is blij met juf Diaan!

Emma

Emma danst zelf al jaren bij Dansemiek en volgt een dansopleiding aan de dansacademie in Arnhem (Artez).  Ze geeft de “ Fusion” lessen  en de selectie les bij Dansemiek Rhenen. Emma gebruikt in haar les diverse muzieksoorten en werkt aan kracht, dynamiek, ontspanning en flow. Kortom, een energieke en uitdagende les voor zowel de ervaren als beginnende danser.

Jaleesa

Jaleesa is onze hip-hop en musical docent in Rhenen. Ze heeft gestudeerd aan de dansacademie in Amsterdam (Lucia Marthas). Toen ze klein was heeft ze gedanst in de musical van de Lion King als kleine Nala…. nu geeft al een aantal jaren dansles. En dus ook bij Dansemiek!