//Info show Muiderberg 19 mei

Info show Muiderberg 19 mei

2019-04-24T09:44:00+00:00Muiderberg|

Op zondag 19 mei is er een voorstelling van alle dansers van Dansemiek in theater ‘het Spant’ in Bussum! In deze mail volgt een overzicht van alle belangrijke informatie.

Tijden zondag 19 mei

11.30u – Leerlingen aanwezig in het theater (laatste repetitie op het podium) jullie mogen meteen naar de kleedkamers (zie borden).

11:45u – Leerlingen Dansemiek 1&2 aanwezig (Beestendans & Joehoe kom nou!). Dus een kwartier later dan de rest. Deze 2 groepen verzamelen in de foyer. Daar staan de begeleiders van de groepen klaar met een presentielijst. Als de groepen compleet zijn vertrekken ze naar de kleedkamer.

14.15u – zaal open voor publiek

14:30u – Start show

16:00u – Einde show

Kaartverkoop

We hopen natuurlijk dat de hele zaal vol zit met fans! Iedereen is uitgenodigd.

Kinderen (4 t/m 12 jaar): 10 euro

Volwassenen: 12 euro

De kaarten zijn ongeplaceerd. Kaarten zijn op 2 manieren te bestellen:

– Stuur een mail naar info@dansemiek.nl met daarin vermeld het aantal gewenste kaarten (kinderen en/of volwassenen) en een mobiel nummer waarop je een tikkie of een betaalverzoek kan ontvangen.

 Op donderdag 9 en16 mei tussen 17.45u en18.45u zijn er bij Elsemiek kaarten in de Rijver verkrijgbaar. Dan graag cash of via een tikkie betalen.

Papadans

Vorig jaar stonden de Dansepapa’s voor het eerst op het podium en moesten daarna nog wekenlang handtekeningen uitdelen in de Spar 😉  Duss… dit jaar mogen jullie weer… wat een feest. We hopen dat er dit jaar nog meer papa’s meedoen. We zijn op zoek naar papa’s die geen ritme gevoel hebben en wat onhandig zijn met hun dansmoves… Voel je je aangesproken? Meld je dan aan! Mail  je naam naar info@dansemiek.nl. Auditie doen is niet nodig…..We oefenen een uurtje in de Rijver op donderdagavond 16 mei van 20:45-21:45 en dan zit de dans erin! Dus “geen tijd” is geen excuus 😉

Einddans

Aan het einde van de show is het feest en dansen alle leerlingen de einddans. Deze dans hebben ze geleerd in de les maar voor iedereen die thuis nog even wil oefenen: zie hier

de link naar het oefenfilmpje. Voor de einddans mag iedereen

Kostuums

De kostuums worden geregeld door de docenten. Wij proberen de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Er zijn ook een aantal items die zelf meegenomen mogen worden. Details hierover kan je vinden bij het kopje ” kostuums Muiderberg show 19 mei” onder nieuws.

Generale en laatste repetitie

Op donderdag 16 mei is er een generale repetitie in de gymzaal van de Rijver. Willen svp alle leerlingen daarvoor om 16:30u aanwezig zijn? De generale repetitie duurt tot 18:00u. LET OP! De Dansemiek 1 groep (Beestendans)  kunnen al om 17:30u worden opgehaald. Op de dag van de voorstelling zelf is er in de ochtend een laatste repetitie op het podium van het theater. Er wordt gezorgd voor begeleiding van de groepen. Ouders kunnen niet blijven tijdens deze laatste repetitie. Jullie zijn natuurlijk welkom bij de show vanaf 14:15u.

Hulp

We zijn nog heel hard op zoek naar ouders die tijdens de show op zondag 19 mei willen helpen. Schminkers, groepjes begeleiden, helpen met de opbouw… Aanmeldingen zijn zeer welkom en kan via info@dansemiek.nl. Ook zoeken we nog iemand met een camera die de hele show (vanuit 1 punt) wil filmen. Editen is niet nodig dat  kan ik zelf dus het gaat alleen om de camera en de bediening ervan.

Sponsors gezocht

Ook dit jaar willen wij graag voor een volle zaal optreden, met uw hulp kunnen we het feest nog groter maken. Voor het evenement moeten er namelijk een aantal dingen gehuurd gaan worden. De twee grootste kostenposten zijn: huur van het theater en het inzetten van de technici voor het licht en geluid. Ook zijn er nog een aantal kleinere kostenposten, zoals het drukken van de programmaboekjes, bloemen voor de medeorganisatoren en wat te drinken voor alle deelnemers. Een “sponsorpakket ”is al te koop vanaf 16,50. Meer info over de pakketten? Mail even naar info@dansemiek.nl.

Wij gaan weer oefenen en hopen jullie allemaal te zien in Het Spant!