/, Rhenen, Uncategorized/Info show Rhenen 7 juli

Info show Rhenen 7 juli

2019-05-31T12:04:26+00:00Belangrijk, Rhenen, Uncategorized|

Op zondag 7 juli is er een voorstelling van alle dansers van Dansemiek in theater de Lampegiet in Veenendaal. Hieronder volgt een overzicht van alle belangrijke informatie.

Laatste repetitie 3 juli

Op woensdag 3 juli is er een aangepast dansrooster voor de woensdaggroepen van Elsemiek en Jaleesa en een extra les voor de groepen van juf Diana en Emma. We gaan het dit jaar in precies dezelfde volgorde van de echte show doen zodat je weet na welke groep je danst! Er zijn helaas geen ouders toegestaan in de gymzaal tijdens de generale. De dansers willen jullie graag verrassen tijdens de show met al hun danstalent.

LET OP! DEZE LAATSTE REPETITIE IS IN DE GYMZAAL VAN DE LIJSTERBERG NAAST DE MONTESSORI SCHOOL.

14:30-15:30 uur Dansemiek 1

14:30-16:15 uur Dansemiek 2 , Dansemiek 3, de hip hop  en musical groep van Jaleesa, Fusion 1& 2, en selectie van Emma en alle groepen van Diana.

De Dansemiek 1 (Beestenboel) groep danst dus alleen het eerste uur mee en kunnen daarna worden opgehaald.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de show zal tijdens deze generale repetitie plaatsvinden in de gymzaal aan de Lijsterberg. Tussen 14:30 en 16:30 staat er een tafeltje in de hal van de gymzaal. Kosten 12,50 euro en kinderen 4 t/m 12 jaar 10 euro.

– Papa’s die meedansen krijgen 50 procent korting op hun kaartje. Geef dit zelf even aan a.u.b.

– Rolstoel plekken graag aangeven bij de dames van de kaartverkoop

Graag zoveel mogelijk gepast betalen, er is helaas geen pinautomaat aanwezig. Wij hanteren net als vorig jaar “vrije zit”. Op de dag zelf (7 juli) kan je aan de deur ook nog kaarten kopen vanaf 13:30. Neem de hele familie, straat, afdeling, voetbalclub mee want het wordt weer fantastisch!

Zaal open 14:15

Start show: 14:30

Einde: 16:30

Kostuums

De kostuums worden geregeld door de docenten. Wij proberen de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Er zijn ook een aantal items die zelf meegenomen mogen worden. Details hierover volgen begin juni op de website van Dansemiek.

Hulp

We zijn nog heel hard op zoek naar ouders die tijdens de show op zondag 7 juli willen helpen. Schminkers, groepjes begeleiden, coördineren… Aanmeldingen zijn zeer welkom en kan via info@dansemiek.nl.

Dansedaddy’s

Na het grote succes van vorig jaar gaan we dit jaar weer optreden met een “papagroep”. Meld je paps aan via info@dansemiek.nl. Alle oefen info voor de papa’s staat op de website. www.dansemiek.nl

Sponsors gezocht

Ook dit jaar willen wij graag voor een volle zaal optreden, met uw hulp kunnen we het feest nog groter maken. Voor het evenement moeten er namelijk een aantal dingen gehuurd gaan worden. De twee grootste kostenposten zijn: huur van het theater en het inzetten van de technici voor het licht en geluid. Ook zijn er nog een aantal kleinere kostenposten, zoals het drukken van de programmaboekjes, bloemen voor de medeorganisatoren en wat te drinken voor alle deelnemers. Een “sponsorpakket ”is al te koop vanaf 16,50. Meer info over de pakketten? Mail even naar info@dansemiek.nl.

Er is na de voorstelling nog een week dansles. Vanaf maandag 2 september start het nieuwe dansseizoen weer.

Op de site komt begin juni ook de info over de kostuums en tijden voor 7 juli op te staan.

Wij gaan weer oefenen en hopen jullie allemaal te zien in de Lampegiet!

Groetjes Diana, Jaleesa, Emma en Elsemiek