/, Rhenen/Sponsors gezocht!

Sponsors gezocht!

2019-06-11T08:01:05+00:00Belangrijk, Rhenen|

We hebben dit jaar weer een leuk sponsoraanbod zie info hieronder. Willen jullie dit jaar weer meedoen?

Yes, we mogen weer! We gaan ook dit jaar weer voor zorgen voor een vette eindvoorstelling van Dansemiek. Op zondag 7 juli staan alle dansers van Dansemiek Rhenen op het podium in De Lampegiet in Veenendaal. Zorg dat je erbij bent! De afgelopen jaren is de dansvoorstelling telkens goed bezocht geweest. Ook dit jaar willen wij graag voor een volle zaal optreden, met uw hulp kunnen we het feest nog groter maken.

 Voor het evenement moeten er namelijk een aantal dingen gehuurd gaan worden. De twee grootste kostenposten zijn: huur van het theater en het inzetten van de technici voor het licht en geluid. Ook zijn er nog een aantal kleinere kostenposten, zoals het drukken van de programmaboekjes, bloemen voor de medeorganisatoren en wat te drinken voor alle deelnemers. We hebben het dit jaar weer makkelijk gemaakt voor u met een “sponsorpakket”, dan weet u precies wat u bijdrage is aan de show.

Pakket 1: Backstage bier

Kosten: 16,50,- (excl. BTW)

Zoals jullie weten treden er ook stoere papa’s op. Die komen alleen als ze na hun optreden een koud biertje krijgen. Dus wil jij alle Dansedaddy’s weer zien zweten dit jaar? Sponsor dan met dit pakket hun welverdiende biertje!

Pakket 2: Wat staat er op het programma?

Kosten: 50,- euro (excl. BTW)

Kaartjes, programma’s en bandjes…Elk jaar weer een hele organisatie. Met pakket zorg jij ervoor dat iedereen uiteindelijk  met z’n bips in die heerlijke, zachte, rode stoel zit.

Pakket 3: Dorstlessers!

Kosten 53,- euro (excl. BTW)

Met dit sponsorpakket zorgt u ervoor dat alle dorstige dansers een pakje drinken krijgen na hun optreden.

Pakket 4: HI-HA honger!

Kosten: 60,- euro (excl. BTW)

Tijdens de show zijn er backstage veel vrijwilligers hard aan het schminken, begeleiden en kostuums aan het klaarleggen (of zoeken 😉 Daar krijg je honger van! Met dit sponsorpakket zorg jij ervoor dat alle begeleiders een lekker broodje en wat te drinken krijgen.

Pakket 5: Licht uit spot aan!

Kosten: 100,- euro (excl. BTW)

Dansen in het donker is saai… De techniekmannen van het theater zorgen ook dit jaar weer voor een beetje disco. Met dit pakket sponsor je een deel van deze kosten en krijg je een gratis toegangskaart!

Wat krijg je ervoor terug?

U krijgt een advertentieruimte in de slideshow die afgespeeld zal worden in de theaterzaal. Daarnaast is uw bedrijfslogo ook een jaar lang te zien op de website van de dansschool.

Wilt u ons sponsoren?

Indien u het leuk vindt om Dansemiek te steunen hoor ik dat graag via info@dansemiek.nl of 06-28643739. Voor alle dansers en ouders die deze info ontvangen maar niet kunnen sponsoren: het zou fijn zijn als jullie deze informatie kunnen delen. Misschien is er wel iemand in je omgeving die interesse heeft. Oom, tante, buurman, vriend? Alvast bedankt!