De danslessen gaan weer beginnen!

De danslessen in de Rijver starten op donderdag 3 september. De tijden zijn (bijna) niet veranderd. Voor de musical groep is er wel een andere verzamel tijd, namelijk 18:30. Het liefst start ik nog een kwartiertje eerder, maar ik hoor graag wat de “musical ouders” hiervan vinden ;-). Mail mij even s.v.p…

We gaan starten met het rooster (zie deze website onder roosters). Het is wel mogelijk dat in september blijkt dat sommige groepen te groot (of te klein) worden. In dat geval kan er misschien nog wat wijzigen.

Zoals te zien zijn er voor sommige leeftijden meerdere opties om te dansen. Iedereen is welkom om alle mogelijke danslessen in je eigen leeftijdscategorie even te proberen om te kijken wat het beste bij je past. Daarnaast mag je ook altijd dansen in een les met kinderen die jonger zijn! Omdat er verschillende stijlen worden gegeven is 2 uur per week dansen ook een leuke optie. Voor een 2e uur dansen zijn de extra kosten slechts 23 euro per kwartaal

September actie!

We beginnen het seizoen goed met een leuke actie. Iedereen mag, naast zijn vertrouwde les(sen), de hele maand september gratis meedoen met alle andere lessen van het rooster. Een mooi moment om eens een kijkje te nemen bij bijvoorbeeld de hip-hop les. Dit geldt ook voor niet-leden dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Onder voorbehoud: Zaterdag 19 juni 2021 is de eindvoorstelling in het Spant. We zullen begin 2021 gaan bekijken of een show in het theater haalbaar is.