Het nieuwe dansrooster!

 

De lessen starten in de week van maandag 31 aug. Voor het nieuwe seizoen zijn er een aantal kleine wijzigingen: We hebben een nieuwe docent voor de musical en hip-hop lessen. Hedwig Visser (oude bekende) gaat deze 2 groepen overnemen van Jaleesa. We hopen dat Jaleesa na haar zwangerschapsverlof weer terugkomt.

Helaas was het Fusion groepje op maandag avond te klein geworden. We hebben deze les van het rooster gehaald. We hopen dat de overgebleven Fusion dansers een geschikte andere les vinden. Er is wat nieuws voor in de plaats gekomen. Emma start op maandagavond een modern-jazz uur voor dansers vanaf 16 jaar. Dit is geen selectie dus iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Geef het door!

 

Zoals te zien zijn er nu voor sommige leeftijden meerdere opties om te dansen. Iedereen is welkom om alle mogelijke danslessen in je eigen leeftijdscategorie even te proberen om te kijken wat het beste bij je past. Daarnaast mag je ook altijd dansen in een les met kinderen die jonger zijn! Omdat er veel verschillende stijlen worden gegeven is 2 uur per week dansen ook een leuke optie. Voor een 2e uur dansen zijn de extra kosten slechts 23 euro per kwartaal. En wil je 3 uur per week dansen dan komt daar slechts 12 euro per kwartaal bovenop.

September actie!

We beginnen het seizoen goed met een leuke actie. Iedereen mag, naast zijn vertrouwde les(sen), de hele maand september gratis meedoen met alle andere lessen van het rooster. Een mooi moment om eens een kijkje te nemen bij bijvoorbeeld de hip-hop les. Dit geldt ook voor niet-leden dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Check snel het rooster op deze site. Onderaan het rooster staan alle vakanties van dit jaar.

Onder voorbehoud: Zondag 4 juli 2021 is de eindvoorstelling in theater de Lampegiet. We zullen begin 2021 gaan bekijken of een show in het theater haalbaar is.