Beste ouders,

 

Op zondag 12 juni is er een voorstelling van alle dansers van Dansemiek in theater de Lampegiet in Veenendaal. In deze mail volgt een overzicht van alle belangrijke informatie.

Laatste repetitie 8 juni

Op woensdag 8 juni is er een aangepast dansrooster voor de woensdaggroepen van Elsemiek en Hedwig en een extra les voor de groepen van juf Diana en Emma. We gaan die dag de show oefenen in precies dezelfde volgorde van de echte show zodat je weet na welke groep je danst! Er zijn helaas geen ouders toegestaan in de gymzaal tijdens de generale. De dansers willen jullie graag verrassen tijdens de show met al hun danstalent.

 

LET OP! DEZE LAATSTE REPETITIE IS IN DE GYMZAAL VAN DE LIJSTERBERG NAAST DE MONTESSORI SCHOOL.

14:30-15:30 uur Dansemiek 1

14:30-16:15 uur Dansemiek 2 , Dansemiek 3, de hip hop (Hedwig), Danseminis, Danseseniors en jazz 12 plus van Diana en alle groepen van Emma.

De Dansemiek 1 (Schoonmaakmars) groep danst dus alleen het eerste uur mee en kunnen daarna worden opgehaald.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de show  gaat via de website van Dansemiek. Zie linkje in de groepsapps of het nieuwsitem ” kaarten bestellen show Rhenen 2022″ op deze site. Er zijn aan de deur op 12 juni ook nog kaarten te koop (cash betalen a.u.b.)

Zaal open 14:15

Start show: 14:30

Einde: 16:30

 

Kostuums

De kostuums worden geregeld door de docenten. Wij proberen de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Er zijn ook een aantal items die zelf meegenomen mogen worden. Details hierover volgen begin juni op de website van Dansemiek en in de groepsapp.

 

Hulp

We zijn nog heel hard op zoek naar ouders die tijdens de show op zondag 12 juni willen helpen. Schminkers, groepjes begeleiden, coördineren… Aanmeldingen zijn zeer welkom en kan via info@dansemiek.nl.

 

Sponsors gezocht

 

Ook dit jaar willen wij graag voor een volle zaal optreden, met uw hulp kunnen we het feest nog groter maken. Voor het evenement moeten er namelijk een aantal dingen gehuurd gaan worden. De twee grootste kostenposten zijn: huur van het theater en het inzetten van de technici voor het licht en geluid. Ook zijn er nog een aantal kleinere kostenposten, zoals het drukken van de programmaboekjes, inhuren van de fotograaf en wat te drinken voor alle deelnemers. Een “sponsorpakket ”is al te koop vanaf 16,50. Meer info over de pakketten? Mail even naar info@dansemiek.nl.

 

 

 

Wij gaan weer oefenen en hopen jullie allemaal te zien in de Lampegiet!

 

 

Groetjes Diana, Hedwig, Emma en Elsemiek