Beste ouders,

 

Op zondag 2 juli is er een voorstelling van alle dansers van Dansemiek in theater de Lampegiet in Veenendaal. In deze mail volgt een overzicht van alle belangrijke informatie.

 

 

Laatste repetitie 28 juni

Op woensdag 28 juni is er een aangepast dansrooster voor de woensdaggroepen van Elsemiek en een extra les voor de groepen van juf Diana, Romy en Emma. We gaan die dag de show oefenen in precies dezelfde volgorde van de echte show zodat je weet na welke groep je danst! Er zijn helaas geen ouders toegestaan in de gymzaal tijdens de generale. De dansers willen jullie graag verrassen tijdens de show met al hun danstalent.

 

LET OP! DEZE LAATSTE REPETITIE IS IN DE GYMZAAL VAN DE LIJSTERBERG NAAST DE MONTESSORI SCHOOL.

 

14:30-15:30 uur Dansemiek 1

 

14:30-16:15 uur Dansemiek 2 ,Dansemiek 3, de hip hop (Romy), Danseminis, en Dansemiek 4 van Diana en alle groepen van Emma.

De Dansemiek 1 (Boerderijdans) groep danst dus alleen het eerste uur mee en kunnen daarna worden opgehaald.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de show gaat via de website van Dansemiek zie linkje in de groepsapps. Je kan t/m 23 juni het bestelformulier invullen. Je ontvangt een dag later een tikkie/betaalverzoek. Nadat deze is overgemaakt zijn de kaarten van jou. Je kan de bestelde kaarten tijdens de repetitie van 28 juni in de gymzaal aan de Lijsterberg ophalen. Tussen 14:30 en 16:30 staat er een tafeltje in de hal van de gymzaal. Koop je ze liever met contant geld of via een QR code? Kom dan op het bovenstaande moment naar de tafel. Kosten 16 euro en kinderen 4 t/m 12 jaar 13,50 euro.

 

– Papa’s die meedansen krijgen 50 procent korting op hun kaartje. Geef dit zelf even aan a.u.b.

 

– Rolstoel plekken graag aangeven bij de dames van de kaartverkoop

 

Wij hanteren net als vorig jaar “vrije zit”. Op de dag zelf (2 juli) kan je (als ze er nog zijn) aan de deur ook nog kaarten kopen vanaf 13:30.

Zaal open 14:15

Start show: 14:30

Einde: 16:30

 

Kostuums

De kostuums worden geregeld door de docenten. Wij proberen de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Er zijn ook een aantal items die zelf meegenomen mogen worden. Details hierover volgen begin juni in de groepsapp.

 

Hulp

We zijn nog heel hard op zoek naar ouders die tijdens de show op zondag 2 juli willen helpen. Schminkers, groepjes begeleiden, coördineren… Aanmeldingen zijn zeer welkom en kan via info@dansemiek.nl.

 

Sponsors gezocht

 

Ook dit jaar willen wij graag voor een volle zaal optreden, met uw hulp kunnen we het feest nog groter maken. Voor het evenement moeten er namelijk een aantal dingen gehuurd gaan worden. De twee grootste kostenposten zijn: huur van het theater en het inzetten van de technici voor het licht en geluid. Ook zijn er nog een aantal kleinere kostenposten, zoals het drukken van de programmaboekjes, inhuren van de fotograaf en wat te drinken voor alle deelnemers. Een “sponsorpakket ”is al te koop vanaf 16,50. Meer info over de pakketten? Mail even naar info@dansemiek.nl.

 

 

Wij gaan weer oefenen en hopen jullie allemaal te zien in de Lampegiet!

 

 

Groetjes Diana, Emma, Romy en Elsemiek