Nieuws Rhenen2020-06-23T14:52:15+00:00

Start lessen Rhenen maandag 31 augustus

Het nieuwe dansrooster!   De lessen starten in de week van maandag 31 aug. Voor het nieuwe seizoen zijn er een aantal kleine wijzigingen: We hebben een nieuwe docent voor de musical en hip-hop lessen. Hedwig Visser (oude bekende) gaat deze 2 groepen overnemen van Jaleesa. We hopen dat Jaleesa na haar zwangerschapsverlof weer terugkomt. Helaas was het Fusion groepje op maandag avond te klein geworden. We hebben deze les van het rooster gehaald. We hopen dat de overgebleven Fusion dansers een geschikte andere les vinden. Er is wat nieuws voor in de plaats gekomen. Emma start op maandagavond een modern-jazz uur voor dansers vanaf 16 jaar. Dit is geen selectie dus iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Geef het door!   Zoals te zien zijn er nu voor sommige leeftijden meerdere opties om te dansen. Iedereen is welkom om alle mogelijke danslessen in je eigen leeftijdscategorie even te proberen om te kijken wat het beste bij je past. Daarnaast mag je ook altijd dansen in een les met kinderen die jonger zijn! Omdat er veel verschillende stijlen worden gegeven is 2 uur per week dansen ook een leuke optie. Voor een 2e uur dansen zijn de extra kosten slechts 23 euro per kwartaal. En wil je 3 uur per week dansen dan komt daar slechts 12 euro per kwartaal bovenop. September actie! We beginnen het seizoen goed met een leuke actie. Iedereen mag, naast zijn vertrouwde les(sen), de hele maand september gratis meedoen met alle andere lessen van het rooster. Een mooi moment om eens een kijkje te nemen bij bijvoorbeeld de hip-hop les. Dit geldt ook voor niet-leden dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! Check snel het rooster op deze site. Onderaan het rooster staan alle vakanties van dit jaar. Onder voorbehoud: Zondag 4 juli 2021 is de eindvoorstelling in theater de Lampegiet. We zullen begin 2021 gaan bekijken of een show in het theater haalbaar is.      

July 16th, 2020|

Online danslessen Dansemiek!

Via het youtube kanaal van Elsemiek Dansemiek kan je thuis nog even lekker losgaan! Er staan filmpjes op die juf Elsemiek en Hedwig thuis in hun woonkamer hebben gemaakt tijdens de Corona crisis. Ondertussen danst een groot deel van de leden weer lekker buiten! JOEPIE! https://www.youtube.com/watch?v=0wthbh40MbI&t=6s

March 26th, 2020|

Online dansles van Dansemiek

jaa gelukkig kan iedereen gewoon blijven dansen. Niet in de gymzaal maar gewoon lekker thuis. Klik hier voor een gezellig danslesje van Dansemiek. Nog meer dansen? Abonneer je dan op ons youtube kanaal: Elsemiek Dansemiek voor nog meer lessen. Doet de link het niet? Kopieer dan deze link in je browser: https://www.youtube.com/watch?v=DdRZl46DOM4

March 19th, 2020|

Filmpjes & foto’s show Dansemiek Rhenen 2018

Beleef de Dansemiek Rhenen show in de Lampegiet opnieuw met deze afspeellijst. En een applaus voor Joeri Borst de papa van Milo en Djuna die ook dit jaar weer de hele show gefilmd heeft. Dankjewel Joeri! Er zijn een aantal dansen waar het geluid helaas geblokkeerd is dit komt door de auteursrechten. Dit is een verborgen afspeellijst die niet in de zoekresultaten verschijnt maar wel door iedereen kan worden bekeken via de bovenstaande  link. Alle foto's van Anne van der Veer kan je hier bekijken. Sophie van soooph photography en Dieuwke hebben ook nog backstage foto's gemaakt.  Mail dan even Joehoe foto's naar info@dansemiek.nl.      

October 11th, 2018|

Dansemiek shirt & tas

Jaaa een Dansemiek T-shirt om lekker in te wiebelen en zweten. Het shirt is gemaakt van organic cotton en is te koop in de maten: 110-116 & 122-128. Kosten: 6 euro. Dansemiek linnen tas voor al je danstroepjes (of andere troepjes) voor 3 euro. Aanbieding: Tas & shirt samen voor 8 euro. Mail even naar info@dansemiek.nl of vraag ernaar tijdens de dansles.

September 24th, 2018|