Beste ouders,

Op zondag 25 juni is er een voorstelling van alle dansers van Dansemiek Muiden & Muiderberg in theater het Spant in Bussum. In deze mail volgt een overzicht van alle belangrijke informatie.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de show gaat via de website van Dansemiek zie linkje in de groepsapps. Je kan het bestelformulier invullen en ontvangt een dag later een tikkie/betaalverzoek. Nadat deze is overgemaakt zijn de kaarten van jou. Kosten 16 euro en kinderen 4 t/m 12 jaar 13,50 euro.

– Papa’s die meedansen krijgen 50 procent korting op hun kaartje. Geef dit zelf even aan a.u.b.

– Rolstoel plekken graag aangeven bij binnenkomst in het theater.

Wij hanteren net als vorig jaar “vrije zit”. Op de dag zelf (25 juni) kan je aan de deur ook nog kaarten kopen vanaf 13:30. Betalen kan dan cash of via een QR-code.

Zaal open 14:15

Start show: 14:30

Einde: 16:30

 

 

Kostuums

De kostuums worden geregeld door de docenten. Wij proberen de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Er zijn ook een aantal items die zelf meegenomen mogen worden. Details hierover volgen begin juni in de groepsapp.

 

Hulp

We zijn nog heel hard op zoek naar ouders die tijdens de show op zondag 25 juni willen helpen. Schminkers, groepjes begeleiden, coördineren… Aanmeldingen zijn zeer welkom en kan via info@dansemiek.nl.

Sponsors gezocht

Ook dit jaar willen wij graag voor een volle zaal optreden, met uw hulp kunnen we het feest nog groter maken. Voor het evenement moeten er namelijk een aantal dingen gehuurd gaan worden. De twee grootste kostenposten zijn: huur van het theater en het inzetten van de technici voor het licht en geluid. Ook zijn er nog een aantal kleinere kostenposten, zoals het drukken van de programmaboekjes, inhuren van de fotograaf en wat te drinken voor alle deelnemers. Een “sponsorpakket ”is al te koop vanaf 16,50. Meer info over de pakketten? Mail even naar info@dansemiek.nl.

Wij gaan weer oefenen en hopen jullie allemaal te zien in het Spant!

Groetjes Hedwig, Bert-jan en Elsemiek