Nieuws2018-08-19T08:50:15+00:00

Al het nieuws op een rijtje!

Info Swing op de Brink Muiderberg 2019

Zaterdagmiddag 7 september treden de dansers op bij het "swing op de brink" festival.  We verzamelen om 15:50 en starten om 16:00 met het optreden. De musicallers mogen al om 15:00 verzamelen. Iedereen mag in z'n kostuum naar de Brink komen.  Kostuum kwijt? Trek iets aan wat er op lijkt. We dansen op gewone buitenschoenen (liefst sneakers) Programma Swing op de Brink start 16:00: All that jazz Musical groep Home alone Hip-hop mini Beestenboel Dansemiek 1 Glow Hip-hop senior Joehoe kom nou! Dansemiek 2 Gewoon Boef Hip-hop mini Mamma Mia! Musical groep Azonto einddans Alle dansers! Einde (ongeveer) 16:40 Er is geen begeleiding die dag dus het zou fijn zijn als iedereen blijft kijken. Tot zaterdag 7 sep!        

Nieuw rooster Muiderberg

Donderdag 5 september starten we weer met dansen! We weten dat de hockeytrainingen dit jaar ook op donderdag zijn. Hedwig en ik hebben ons best gedaan om hier rekening mee te houden. Dit is deels gelukt... Het is lastig plannen omdat we rekening moeten houden met de  beschikbaarheid van de danszalen en andere activiteiten van docenten en dansers. We denken erover om in de toekomst de lessen naar de dinsdag te verplaatsen. Tijden zullen dan ongeveer hetzelfde zijn. Graag hoor ik van jullie via de mail of dit uitkomt. Voor nu starten we gewoon op de donderdagen.   Zoals te zien zijn er nu voor sommige leeftijden meerdere opties om te dansen. Iedereen is welkom om alle mogelijke danslessen in je eigen leeftijdscategorie even te proberen om te kijken wat het beste bij je past. Daarnaast mag je ook altijd [...]

Contributieverhoging per 1 oktober 2019

Stom nieuws! Per 1 oktober 2019 zal er een contributie verhoging  worden doorgevoerd  in verband met hoger wordende algemene kosten van dansschool Dansemiek. Zie hieronder de nieuwe bedragen. Lesgeld per kwartaal: 1 uur per week 60 euro 2 uur per week 83 euro 3 uur per week 95 euro Inschrijfgeld (eenmalig) blijft 5 euro. In bijzondere gevallen kan beroep worden gedaan op het Jeugdfonds Sport & Cultuur.    

Start lessen Rhenen 2 september

Vanaf maandag 2 september starten de lessen  in Rhenen weer. Het nieuwe rooster staat op de site. Iedereen blijft automatisch lid van Dansemiek tenzij je een opzegging doorgeeft (dit kan via de mail).

Foto’s show Rhenen 2019 Lampegiet

Applaus voor Anne van der Veer die dit jaar weer flink heeft geklikt met haar camera. Wat een mooie foto's! Geniet nog even na via deze link.

Filmpjes & foto’s show Dansemiek Rhenen 2018

Beleef de Dansemiek Rhenen show in de Lampegiet opnieuw met deze afspeellijst. En een applaus voor Joeri Borst de papa van Milo en Djuna die ook dit jaar weer de hele show gefilmd heeft. Dankjewel Joeri! Er zijn een aantal dansen waar het geluid helaas geblokkeerd is dit komt door de auteursrechten. Dit is een verborgen afspeellijst die niet in de zoekresultaten verschijnt maar wel door iedereen kan worden bekeken via de bovenstaande  link. Alle foto's van Anne van der Veer kan je hier bekijken. Sophie van soooph photography en Dieuwke hebben ook nog backstage foto's gemaakt.  Mail dan even Joehoe foto's naar info@dansemiek.nl.