Nieuws2018-08-19T08:50:15+00:00

Al het nieuws op een rijtje!

Filmpjes & foto’s show Dansemiek Rhenen 2018

Beleef de Dansemiek Rhenen show in de Lampegiet opnieuw met deze afspeellijst. En een applaus voor Joeri Borst de papa van Milo en Djuna die ook dit jaar weer de hele show gefilmd heeft. Dankjewel Joeri! Er zijn een aantal dansen waar het geluid helaas geblokkeerd is dit komt door de auteursrechten. Dit is een verborgen afspeellijst die niet in de zoekresultaten verschijnt maar wel door iedereen kan worden bekeken via de bovenstaande  link. Alle foto's van Anne van der Veer kan je hier bekijken. Sophie van soooph photography en Dieuwke hebben ook nog backstage foto's gemaakt.  Mail dan even Joehoe foto's naar info@dansemiek.nl.      

Juf Suzanna geeft les in Rhenen

Tijdens het verlof van juf Elsemiek komt juf Suzanna de Wind de lessen geven in Rhenen op woensdagmiddag. Welkom Suzanna! Na de kerstvakantie komt Elsemiek weer terug. Veel dansplezier!

Juf Hanna geeft les in Muiderberg!

Lieve dansers en ouders, Vanaf 11 oktober komt juf Hanna lesgeven op donderdag bij Dansemiek Muiderberg. En gaat juf Dansemiek met haar dikke babybuik thuis op de bank liggen 😉 Maar eeuuuh wie is Hanna eigenlijk?... Hoi allemaal! Mijn naam is Hanna en ik ben bijna 34 jaar! Ik heb op de Docent Dans opleiding gezeten in Amsterdam en daarna ben ik veel gaan lesgeven door het hele land en heb zelf gedanst in voorstellingen. Ik houd ontzettend veel van kip en koffie en ik zie ernaar uit om met jullie te dansen. Tot snel!

Dansemiek shirt & tas

Jaaa een Dansemiek T-shirt om lekker in te wiebelen en zweten. Het shirt is gemaakt van organic cotton en is te koop in de maten: 110-116 & 122-128. Kosten: 6 euro. Dansemiek linnen tas voor al je danstroepjes (of andere troepjes) voor 3 euro. Aanbieding: Tas & shirt samen voor 8 euro. Mail even naar info@dansemiek.nl of vraag ernaar tijdens de dansles.

Workshop “Fusion” dans Muiderberg

Dansemiek gaat voor iedereen in Muiderberg (en omstreken) vanaf 7 jaar iets leuks organiseren! Er komt een workshop "Fusion dans"  in deze workshop van 11 lessen komen er verschillende dansstijlen langs zoals modern, funky jazz, streetdance en Bollywood dance.  Juf Hanna gaat deze lessen geven. De workshop start op donderdag 4 oktober en is wekelijks van 17:45u-18:45u in de zaal van de Rijver. Lijkt het je leuk om een nieuwe dansstijl te leren? Mail dan even naar info@dansemiek.nl. Dit uur kan je naast je 'gewone' dansuurtje volgen. Je hoeft geen lid te zijn van Dansemiek dus als je vriendjes of vriendinnetjes hebt die ook mee willen doen geef het door! En je mag dit mailtje natuurlijk altijd doorsturen. Kosten: 11 lessen (tot aan de kerstvakantie)  35 euro (je zit dus nergens aan vast) Deze workshop komt in de plaats van de Dansemiek [...]