Nieuws2018-08-19T08:50:15+00:00

Al het nieuws op een rijtje!

Lessen van Hedwig van 21 maart naar 18 maart verplaatst!

Op donderdag 21 maart is juf Hedwig helaas verhinderd. De les wordt daarom verplaatst naar maandag 18 maart.  15.45 - 16.45 hip hop mini 16.45 - 17.45 hip hop junior 17.45 - 18.45 hip hop senior Excuses voor het ongemak en ik hoop iedereen dan eenmalig op maandag te zien!  Dit bericht is ook via whatsapp verzonden. Heeft u geen apje ontvangen? App mij dan even op 0620390313 Groetjes, Hedwig

Datum show Rhenen

Voor in de agenda: Zondag 7 juli 2019 eindvoorstelling voor alle dansers (en papa's) van Dansemiek Rhenen in Theater De Lampegiet in Veenendaal.

Datum show Muiderberg

Op zondagmidag 19 mei is de eindvoorstelling voor alle dansers van Dansemiek Muiderberg. (dit was eerst een zondag in juni maar helaas is die datum niet meer beschikbaar)

Dankjewel Dansemiekjes!

Elk jaar steunt Dansemiek een goed doel! Er gaat elk kwartaal een deel van de contributie die jullie betalen naar Dance center Kenia. Dit jaar zorgen wij ervoor dat er een leerling (die hier zelf niet genoeg financiële middelen voor heeft) lessen kan volgen bij DCK dance center Kenia. Zodat hij of zij toch het talent kan laten zien! Check het filmpje en zie hoe de lessen en de dansschool eruit zien. Goede doel Dansemiek 2018-2019  

Juf Jaleesa & Elsemiek vanaf januari weer terug!

De afgelopen maanden heeft juf Suzanna de lessen op woensdagmiddag gegeven. Na de kerstvakantie komen juf Jaleesa en Elsemiek weer terug. Het nieuwe rooster gaat vanaf woensdag 9 januari in. Het musical uurtje start dan om 14:45u en de hip-hop junior om 15:45u. Wil je een keer een andere les proberen? Dat mag je kan altijd even proeflessen in een andere groep (let wel even op de leeftijden zie rooster Rhenen) Dankjewel Suzanna en welkom terug Jaleesa en Elsemiek.

Filmpjes & foto’s show Dansemiek Rhenen 2018

Beleef de Dansemiek Rhenen show in de Lampegiet opnieuw met deze afspeellijst. En een applaus voor Joeri Borst de papa van Milo en Djuna die ook dit jaar weer de hele show gefilmd heeft. Dankjewel Joeri! Er zijn een aantal dansen waar het geluid helaas geblokkeerd is dit komt door de auteursrechten. Dit is een verborgen afspeellijst die niet in de zoekresultaten verschijnt maar wel door iedereen kan worden bekeken via de bovenstaande  link. Alle foto's van Anne van der Veer kan je hier bekijken. Sophie van soooph photography en Dieuwke hebben ook nog backstage foto's gemaakt.  Mail dan even Joehoe foto's naar info@dansemiek.nl.