Nieuws2018-08-19T08:50:15+00:00

Al het nieuws op een rijtje!

Workshop “Fusion” dans Muiderberg

Dansemiek gaat voor iedereen in Muiderberg (en omstreken) vanaf 7 jaar iets leuks organiseren! Er komt een workshop "Fusion dans"  in deze workshop van 11 lessen komen er verschillende dansstijlen langs zoals modern, funky jazz, streetdance en Bollywood dance.  Juf Hanna gaat deze lessen geven. De workshop start op donderdag 4 oktober en is wekelijks van 17:45u-18:45u in de zaal van de Rijver. Lijkt het je leuk om een nieuwe dansstijl te leren? Mail dan even naar info@dansemiek.nl. Dit uur kan je naast je 'gewone' dansuurtje volgen. Je hoeft geen lid te zijn van Dansemiek dus als je vriendjes of vriendinnetjes hebt die ook mee willen doen geef het door! En je mag dit mailtje natuurlijk altijd doorsturen. Kosten: 11 lessen (tot aan de kerstvakantie)  35 euro (je zit dus nergens aan vast) Deze workshop komt in de plaats van de Dansemiek [...]

Juf Jaleesa heeft een zoontje!

Het eerste Dansemiek baby'tje is er. Juf Jaleesa onze musical en hip-hop docent in Rhenen heeft op 29 augustus een zoontje gekregen zijn naam is Djenaydi. Heel veel geluk met z'n drietjes en we hopen dat je hem snel een keertje komt showen. Maar eerst lekker genieten... Wil je Jaleesa een kaartje sturen? Mail dan even naar info@dansemiek.nl dan zal ik het adres sturen.

Dansemaandje van september

Dit is Teuntje! Teuntje is 6 jaar en danst sinds een paar maanden bij Dansemiek Muiderberg. Ze heeft  samen met alle andere Pippi's een supercool optreden gegeven in theater het spant! Het aller aller leukste van de dag vond ze de kleedkamers, de make-up en het optreden op het podium! En ze wil het volgend jaar weer. Op zaterdag 8 september treden de Pippi's weer op bij het "Swing op de Brink" festival om 16:00. Komen jullie kijken?