Nieuws2018-08-19T08:50:15+00:00

Al het nieuws op een rijtje!

Sintfeest Rhenen woensdag 4 december

Sinterklaas wie kent hem niet?   Op woensdag 4 december vieren we met alle kinderen (t/m 10 jaar) van Dansemiek Rhenen het Sintfeest in de gymzaal van de Lijsterberg! Het begint om 14:00 uur en eindigt om 15:15 uur. De gymzaal gaat om 13:55 open. (eerder komen is niet handig i.v.m geheime dingen ūüėČ   Het is feest dus verkleden mag! Neem zelf wat drinken mee dan zorgen wij voor pepernoten. Ouders mogen helaas niet blijven. Wel zijn er hulp mama‚Äôs/papa‚Äôs nodig mail even naar info@dansemiek.nl.   De reguliere lessen vervallen deze middag.    

Alladin & Lion King

We nemen het publiek dit jaar mee naar het verre oosten samen met Alladin en we maken een tripje naar het prachtige Afrika om daar het verhaal van The Lion King te dansen. En dan allemaal vanuit je luie stoel in theater het Spant! We zijn al hard aan het oefenen. Komen jullie zondagmiddag 21 juni ook kijken? Groetjes van de musicalsterren  

Jonge dansers gezocht!

Voor het Dansemiek 1 uurtje op woensdagmiddag (13:30-14:30) in de gymzaal van de Lijsterberg zijn we op zoek naar dansers vanaf 3,5 jaar. De eerste 2 proeflessen zijn gratis! Komen jullie swingen? Je mag gewoon naar binnenlopen aanmelden is niet nodig. Tot snel!

Foto’s show Rhenen 2019 Lampegiet

Applaus voor Anne van der Veer die dit jaar weer flink heeft geklikt met haar camera. Wat een mooie foto's! Geniet nog even na via deze link.

Filmpjes & foto’s show Dansemiek Rhenen 2018

Beleef de Dansemiek Rhenen show in de Lampegiet opnieuw met deze¬†afspeellijst. En een applaus voor Joeri Borst de papa van Milo en Djuna die ook dit jaar weer de hele show gefilmd heeft. Dankjewel Joeri!¬†Er zijn een aantal dansen waar het geluid helaas geblokkeerd is dit komt door de auteursrechten. Dit is een verborgen afspeellijst die niet in de zoekresultaten verschijnt maar wel door iedereen kan worden bekeken via de bovenstaande¬† link. Alle foto's van Anne van der Veer kan je hier¬†bekijken. Sophie van¬†soooph photography en Dieuwke hebben ook nog backstage foto's gemaakt.¬† Mail dan even Joehoe foto's naar info@dansemiek.nl.      

Dansemiek shirt & tas

Jaaa een Dansemiek T-shirt om lekker in te wiebelen en zweten. Het shirt is gemaakt van organic cotton en is te koop in de maten: 110-116 & 122-128. Kosten: 6 euro. Dansemiek linnen tas voor al je danstroepjes (of andere troepjes) voor 3 euro. Aanbieding: Tas & shirt samen voor 8 euro. Mail even naar info@dansemiek.nl of vraag ernaar tijdens de dansles.